Nis

Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Sadak'ın düzenlediği geleneksel hale gelen sınıflar arası futbol turnuvamız başladı.  Bugün 8.sınıflar arasında yapılan maçlarda 8/ A ve 8 / B  şubeleri berabere kaldılar.

Nis

Otis projesi kapsamında ,Halk Eğitim Merkezinden bir öğretici okulumuzda öğrencilerimize Bağlama Kursu veriyor.

Nis

Otis projesi kapsamında okulumuz Türkçe Öğretmeni Sultan Demirtaş ve  öğrencileri bir Tiyatro Gösterisi hazırlıyorlar

Nis

Yıldızbağları Ortaokulu olarak diğer Harput Bölgesi okulları ile birlikte Yakup Kılıç Spor Salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını düzenledik. Kız öğrencilerimizin hazırladığı dans gösterisi büyük beğeni topladı.

Nis

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir öğrenci ve velileri ile sınıfında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Nis

Anasınıfımızda Yaşlılar Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri Ramazan Ayı etkinlikleri düzenleyerek sınıfta dekor oluşturdular. Ramazan pidesi, yardım kolisi,  Ramazan şerbeti, Karagoz ve Hacivat etkinlikleri düzenlediler

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Pembe Yılmaz ÇEDES Projesi kapsamında Sorumluluk Bilinci oluşturma amacıyla her sınıfta çiçek yetiştirme etkinliği yapıldı.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri  Orman Haftası  kapsamında sınıf dekoru oluşturup etkinlikler düzenlediler.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi öğretmeni Pembe Yılmaz ve öğrencileri, ÇEDES PROJESİ kapsamında İcadiye Şehitliğini ziyarette bulundular.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Pembe Yılmaz ÇEDES PROJESİ kapsamında öğrencilerde Sorumluluk Bilinci kazandırma amacıyla öğrencileri ile birlikte sokak hayvanlarını beslediler.

Mrt

Elazığ Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstiklal Marşı okuma yarışmasına katıldık.

Mrt

Okulumuz Matematik Öğretmeni Abbas Cemal Asal, sınıflar arası Mangala Turnuvası düzenledi. Her sınıftan öğrencilerin katıldığı turnuvanın kazananı 8/A sınıfı öğrencisi Nehir Naz Teloğlu oldu.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri Çanakkale Zaferini kutladılar.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM yılı  LGS sınav takvimi açıklandı.