Eyl

Dünya İlkyardım Günü sebebiyle öğrencilerimizle çok sayıda ilkyardım videosu izledik. Çeşitli sebeplerle ihtiyaçları olduğunda jangi yöntemle ilkyardım uygulaması yapacakları konusunda bilinçlenmelerini sağladık

Eyl

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Başarıyı Arttırma, İzleme ve Değerlendirme porjesi kapsamında okulumuzda kurulan komisyonun ilk toplantısını yaptık.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile İlköğretim Haftası kutlamalarımızı yaptık. Öğrencilerimiz şiir ve yazılarla kutlamaya katıldılar.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı 11 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Yeni yılında öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz. Okulumuzda yeni eğitim yılında ders giriş çıkışlarında aşağıdaki saatler kullanılaracaktır.

Haz

4 Haziran 2023 günü Lgs sınavı yapılacak. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Haz

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir sınıfında uzay kinsepti bir ortam oluşturarak öğrencilerine keyifli ve öğretici bir etkinlik hazırladı

May

8 B sınıfı Rehber Öğretmeni Necla Sezer Kılığ, bu yılezun olacak öğrencileri ile bir mezuniyet pikniği düzenledi. Öğrencilerimiz düzenlenen piknikte doyasıya eğlenerek mezuniyetlerini kutladılar.

May

2023 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 4 Haziran 2023 tarihinde tüm ülke genelinde yapılacak.Merkezi sınav sonuçları 26 Haziran'da "https://www.meb.gov.tr" internet adresinde ilan edilecek.

Yayımlanan başvuru kılavuzuna göre, sınavın birinci oturumu Türkiye saatiyle 09.30'da, ikinci oturumu ise saat 11.30'da başlayacak.

Birinci oturumda öğrencilere Türkçe, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile yabancı dil derslerinden toplam 50 soru sorulacak ve 75 dakika yanıtlama süresi verilecek.

İkinci oturumda ise öğrencilere matematik ve fen bilimleri derslerinden toplam 40 soru sorulacak ve öğrencilerin yanıtlaması için 80 dakika süreleri olacak.

May

Okulumuz Matematik Öğretmeni Abbas Cemal Asal'ın düzenlediği Sınıflar Arası Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuva sonucunda 5 B sınıfından Ali Doruk turnuvayı 1.likle bitirdi. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz

May

2023 yılı Bursluluk sınavı kılavuzu yayınlandı.

May

Teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Ayşegül Budak ve öğrencileri , Yapılı çevre ve ürün ünitesinde  basit bir nesne kullanılarak yapısal bir tasarım yapalım konusunda çeşitli çalışmalar hazırlayıp sergilediler.

May

Okulumuzda öğretmen öğrenci ve velilerimizle uçurtma şenliği düzenledik.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Sadak'ın düzenlediği Futbol Turnuvası sona erdi. Miniklerde 6 C sınıfı, Yıldızlarda 8 A sınıfı birinciliği kazandı. Kazanan öğrencilerimize ödüllerini, Okul Müdürümüz İsmail Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif Sadak takdim ettiler.

May

23 Mayıs salı günü yapılacak uçurtma şenliğimize tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

May

Okulumuz Matematik öğretmeni Abbas Cemal Aral, sıniflar arası satranç turnuvası düzenledi. Öğrencilerimiz hem keyifli vakit geçirdiler hem buyuk bir heyecanla yarıştılar.