Nis

5. Sınıf öğrencilerimiz, öğretmenleri Leyla Tangalay'ın yürüttüğü Arkadaşıma Kitap Öneriyorum projesi kapsamında okudukları kitapları kısaca arkadaşlarına anlatarak tavsiye ediyorlar.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmemi Biten Aslan tarafından yürütülen Stem ile Tanışıyorum eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz  mancınık  tasarımı yaptılar.  Hem eğlendiler hem de öğrendiler .

Nis

Oyunlarla ve Masallarla FENSEVERİZ eTwinning projemiz kapsamında ,Sancaktepe Bilim Merkezinde Yönetici  Astronom Sayın Emre Arıtoprak ile  ''Astronomi Günü'' Webinarımızı gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz Matematik Öğretmemi Biten Aslan tarafından yürütülen Stem ile Tanışıyorum eTwinning Projesi kapsamında öğrencilerimiz scratch programı ile hesap makinesi tasarladılar.

Nis

Uluslar arası Projeden Uygulamaya eğitim Sempozyumunda  okulumuz matematik öğretmeni Biten Aslan tarafından yürütülen Atma Değerlendir Zekanı Geliştir 2 Projesi bildiri olarak kabul edildi . Sunum yapılarak projemiz tanıtıldı .

Nis

Sayın Fethi Özdayı, okulumuzda boş olan müdürlük kadrosuna atandı. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Nis

Oyunlarla ve Masallarla FENSEVERİZ  eTwinning projesinde; ''Atatürk ve Ağaç Sevgisi '' adlı ortak çalışmamız youtube kanalında yayınladık. Videomuzun...

linki

Nis

Fen Bilimleri dersi Öğretmenimiz Nisa Erez  ve öğrencileri derste öğrendikleri konuları deneylerle pekiştiriyorlar.