ELAZIĞ / MERKEZ - Yıldızbağları Ortaokulu

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz Ramazanın gelişiyle etkinlikler düzenlediler.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz Afacanlar Dünyası'nı ziyaret ederek meslekleri tanıyıp deneyimlediler.

Nis

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri,  Tiyatro Haftası etkinlikleri ile kutlama yaptılar.

Mrt

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Taner Karakaya,  öğrencilerinin yaptığı resim çalışmalarını panomuzda sergiledi.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Orman Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Mrt

Rehberlik Araştırma Merkezi yöneticisi Dr.Bekir Erol ,okulumuzda siber güvenlik konusunda bir eğitim verdi.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz Yaşlılar Haftası sebebiyle etkinlikler düzenlediler.

Mrt

Elazığ Valiliği tarafından başlatılıp yürütülen Elazığ Okuyor Porojesi okulumuzda uygulanmaya devam ediyor. Öğrencilerimiz hergün belirlenen ders saatleri içinde kitap okuyor.

Mrt

Okul voleybol takımımız önce Elazığ ve ardından Bölge 1.si olarak 2-6 Nisan tarihinde Batman'da maçlara katılmaya hak kazandılar.Kanal Fırat televizyonu öğretmenimiz Elif Sadak ve öğrencilerimizi konuk ettiler.

Mrt

Rehberlik Öğretmenimiz Arzu Özdemir,  8.sınıf öğrencilerimizi Lgs sınavı öncesi liseleri gezdirdi. Böylece öğrencilerimiz lgs sonrası lise tercihleri için fikir sahibi oldular.

Mrt

Okulumuz Türkçe dersi öğretmeni Dilek Yavuz Karakaş ve öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferini kutlama programı hazırladılar.  Programda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları da anıldı.

Mrt

Anasınıfı öğrencilerimiz, öğretmen ve velilerimiz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma programı düzenlediler.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz ve öğrencileri, İstiklal Marşının kabulüne yönelik etkinlikler düzenlediler.

Mrt

Anasınıfı öğretmenimiz ve öğrencilerimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle çeşitli etkinlikler hazırladılar.

Mrt

Yıldızbağları Ortaokulu küçükler erkek voleybol takımımız Elazığ birincisi olarak ilimizi temsilen katılmış olduğu Tunceli'de yapılan bölge müsabakalarında yaptığı 4 maçını da kazanarak grup 1.liğini elde etmiştir. Okulumuz voleybol takımı 2-5 Nisan tarihlerinde Batman'da yapılacak olan yarı finallere katılmaya hak kazanmıştır. Önümüzdeki müsabakalarda da ilimizi en iyi sekilde temsil edeceğine yürekten inandığımız takımımıza ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif Sadak'a başarılarının devamını dileriz.