Kas

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri,  Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladılar.

Ekm

Rehber öğretmenimiz Ezgi Aktaş, Merkezi Yerleştirme Sistemi konumu pano hazırladı.

Ekm

Rehber öğretmenimiz Ezgi Aktaş, Verimli Ders Çalışma konulu pano hazırladı.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Pembe Yılmaz, Mevlid Kandili temalı pano hazırladı.

Ekm

Mevlid -i Şerif kutlamaları kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Pembe Yılmaz ,öğretmen ve öğrencilerimize lokum ve gül suyu ikramında bulundu.

Eyl

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve minik öğrencilerimiz uyum haftasının ardından yeni eğitim öğretim yılına hazırlar. Öğretmenimize ve öğrencilerimize başarılı bir yıl dileriz.

Eyl

Yıldızbağları Ortaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için okul giriş çıkış saatleri belirlenmiştir. Okul zaman çizelgesi aşagıdaki gibidir.

Eyl

Yaz tatilinin ardından 2022 2023 eğitim öğretim yılı başlıyor. Yıldızbağları Ortaokulu idareci ve öğretmenleri olarak sene başı kurul toplantımızı yaptık. Toplantının ardından, Rehber öğretmenimiz Arzu Özdemir için yeni görev yerine uğurlamak için bir tören düzenledik.

Haz

2022 Lgs sınav sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlar meb.gov.tr adresinden öğrenilebilir.

Haz

2021/2022 Eğitim Öğretim yılı 17.06.2022 tarihinde sona eriyor. Yıldızbağları Ortaokulu idareci ve öğretmenleri olarak sene sonu kurul toplantımızı yaptık.

Haz

Teknoloji ve Tasarım dersi öğretmeni Ayşegül Budak, ögrencileri ile tum sene hazırladıkları çalışmaları sergilediler.

Haz

İletişim lisesi öğretmen ve ögrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize bilgilendirme çalışması yaptılar.

Haz

5/A ve 5/B  sınıf öğretmenleri Sultan Demirtaş ve Dilek Yavuz Karakaş ,öğrencileri ile Fethi Sekin Mesire Alanında güzel bir piknik organize ettiler. Piknik etkinliğinde öğrencilerimiz çuval yarışı,  kaşıkla yumurta taşıma yarışı  ve halat çekme yarışı gibi oyunlar oynayarak doyasıya eğlendiler.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif Sadak Futbol Turnuvası düzenledi. Tüm sınıfların katıldığı turnuvayı 8/B sınıfı öğrencileri galibiyetle tamamladı.

Nis

Türkçe öğretmeni Sultan Demirtaş, toplum hizmeti çalışmaları kapsamında bir trafik polisini okulumuza davet ederek öğrencilerinin eğitim almalarını sağladı.