May

Teknoloji ve tasarım dersi öğretmeni Ayşegül Budak ve öğrencileri , Yapılı çevre ve ürün ünitesinde  basit bir nesne kullanılarak yapısal bir tasarım yapalım konusunda çeşitli çalışmalar hazırlayıp sergilediler.

May

Okulumuzda öğretmen öğrenci ve velilerimizle uçurtma şenliği düzenledik.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Sadak'ın düzenlediği Futbol Turnuvası sona erdi. Miniklerde 6 C sınıfı, Yıldızlarda 8 A sınıfı birinciliği kazandı. Kazanan öğrencilerimize ödüllerini, Okul Müdürümüz İsmail Şahin ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif Sadak takdim ettiler.

May

23 Mayıs salı günü yapılacak uçurtma şenliğimize tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

May

Okulumuz Matematik öğretmeni Abbas Cemal Aral, sıniflar arası satranç turnuvası düzenledi. Öğrencilerimiz hem keyifli vakit geçirdiler hem buyuk bir heyecanla yarıştılar.

May

Okulumuzda kermes şenliği düzenledik. Mendil kapmaca, yumurta yarışı, balon patlatma yarışı, halat çekme yarışları ve müzikler eşliğinde halay çekerek eğlendik. Velilerimizin destekleriyle pasta börek ikramları hazırlayarak güzel bir kermes şenliği yaşadık. Kermesimizin bütün aşamalarında bizden desteklerini esirgemeyen velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Sadak'ın sınıflar arası düzenlediği Futbol Turnuvası bugün sona erdi. Küçükler futbol turnuvasının kazananı 6/C sınıfı oldu. Yıldızlar kategorisinin kazananı ise 8/A sınıfı oldu. Şampiyon olan sınıflarımızı kutluyoruz.

May

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir ve öğrencileri,  pijama partisi dızenlediler.

May

Okulumuzda yürütülen ÇEDES PROJESİ kapsamında  veli,öğretmen ve öğrencilerimizin desteğiyle, deprem mağduru öğrencilerimizin evlerinde ihtiyaçları olan buzdolabı,gardrop, mutfak gereçleri, kendi ihtiyaçları olan ayakkabı, mont, kaynak kitap, çorap temin edip evlerine teslim ettik.

May

Okulumuzda yürütülen ÇEDES PROJESİ kapsamında velilerimiz ve öğrencilerimizle birlikte ,deprem mağduru öğrencilerimize ve ailelerine çay saati hazırladık. Okulumuzda hazırladığımız yemek alanında hep birlikte sohbet edip hazırladığımız ikramları yedik.

May

Okulumuzda yürütülen ÇEDES PROJESİ kapsamında öğrenci veli ve öģretmenlerimizin destekleriyle 18 aileye erzak kolisi yardımı yaptık.

May

Anasınıfı öğretmenimiz Merve Celayir,  minik öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Anasınıfımızın minikleri eğitim yılı sonunda mezun olarak ilkokula bir adım daha yaklaşıyorlar.

May

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Elif Sadak, sınıflar arası futbol turnuvası düzenledi. Bütün öğrencilerimize turnuva boyunca başarılar dileriz

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince okulumuzda Trafik Eğitimi verildi.

Kas

Erkek voleybol takımımız, il çapında düzenlenen müsabakaları kazanarak YILDIZ ERKEKLER VOLEYBOL İL 1.Sİ olmuştur. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Elif Sadak  ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.